Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Μαλάκα έλληνα,

ΕΚΛαιΓΕΣ 2012...Και θα κλαις πάλι μ@λάκα έλληνα!!!
Μαλάκα έλληνα, 


Ξέρω ότι δεν θα καταφέρεις ούτε αυτή τη φορά, παρόλα αυτά που πέρασες τα τελευταία χρόνια, παρόλα τα ψέμματα που αποκαλύφθηκαν μπροστά σου, παρόλο τον θυμό σου, παρόλο το ξύλο που έφαγες από αυτό το σύστημα που με το ζόρι θέλουν να το αποκαλείς δημοκράτια, να αλλάξεις κάτι. Δεν θα καταφέρεις να αλλάξεις τίποτα. Απολύτως τίποτα. Ούτε στο ελάχιστο. 

Γιατί είσαι μαλάκας. Γιατί νομίζεις ότι το φιλότιμο βρίσκει παντού εφαρμογή. Και κοκορεύεσαι ότι αυτή η λέξη υπάρχει μόνο στα ελληνικά. Και την ξέσκισες. Αφέθηκες στο χαζοκούτι και μέσα σε μόλις 10 μήνες, σχεδόν τους συγχώρεσες όλους και τους έδωσες το δικαίωμα να συνεχίζουν να υπάρχουν. Επιτρέπεις σε όλους αυτούς που σε κατέστρεψαν, που σε μόλυναν, που σε έκλεψαν και ψηφίζοντας νόμους αυτοαθωώθηκαν, να βγαίνουν τώρα, μετά από 10 μήνες μόνο, να σου λένε ότι θα σε σώσουνε. Αλλά όχι μόνο τους το επιτρέπεις μαλάκα έλληνα, αλλά και τους...

πιστεύεις. 
Και είσαι τόσο μαλάκας έλληνα, που θα γυρίσεις και θα πείς "όχι, δεν θα τους ψηφίσω, θα ψηφίσω κάτι άλλο" και θα πας να ψηφίσεις ακόμα πιό ανελεύθερα κόμματα, θα πας και θα δυναμώσεις τη Χούντα. Αλλά είσαι μαλάκας και πιάνεσαι μιά ζωή κορόιδο. Σου φταίνε οι μετανάστες, που με τον στρατό σου τον ίδιο τους έδιωξες απ' την χώρα τους για να καρπωθείς τους πόρους της πατρίδας τους, κάνοντας πολέμους και ρημάζοντας τα πάντα, αλλά δεν περίμενες ότι θα έρθουν στην χώρα σου που δεν έχει πόλεμο.Περίμενες ότι θα κάτσουν εκεί να τρώνε βόμβες μαλάκα δυτικέ έλληνα. Νόμιζες ότι είναι μαλάκες μαλάκα έλληνα. Και καμάρώνεις τους φασίστες που "καθαρίζουν" τις γειτονίες σου μαλάκα έλληνα. Και νομίζεις ότι το κάνουν επειδή είσαι όμορφος. Επειδή αγαπάνε την ελλάδα όπως κι εσύ μαλάκα έλληνα. Όχι επειδή είναι φασίστες, ναζιστές, καθάρματα και ο μόνος τρόπος να σε προσεγγίσουν είναι να σου το "παίξουν" καλά παιδιά. Και μόλις τους εμπιστευτείς μαλάκα έλληνα να σε πιάσουν και να σε γαμήσουν. Περιφανεύεσαι για τους αρχαίους προγόνους σου, για την ιστορία σου και δεν βλέπεις τον φασιστικό δούρειο ίππο που πάνε να σου "χαρίσουν". Μαλάκα έλληνα. Γιατί αγαπάς τα λεφτά σου πιό πολύ κι απ' τη μάνα σου. Γιατί ξαλάφρωνες όταν άκουγες στα δελτία ειδήσεων ότι στο τάδε αεροπορικό δυστύχημα ΔΕΝ επέβαιναν έλληνες. Γιατί σιγά-σιγά κατάφεραν να σε αποκτηνώσουν μαλάκα έλληνα. Γι' αυτό πάλι θα κάνεις μαλακία, μαλάκα έλληνα. Και θα κλαις πάλι μαλάκα έλληνα. Και θα αναρωτιέσαι γιατί ΕΚΛΑΙΓΕΣ και μετά τις ΕΚΛΟΓΕΣ.


 Μαλάκα έλληνα.. . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου