Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Δήμητρα-Βέργου Ευαγγελοπούλου, Μανιτάρια: από το δάσος...στην κουζίνα (216 έγχρωμες σελίδες, 320 φωτογραφίες) ISBN:978-960-6682-66-7

Μόλις κυκλοφόρησε...70 αυθεντικές συνταγές,
παρασκευασμένες και φωτογραφημένες από τη συγγραφέα
!
μανιταρογνωσία - συλλογή - επεξεργασία - μαγειρική - σερβίρισμα
"Κυκλοφορεί, διανέμεται και διαδίδεται
από στόμα σε στόμα, κι από χέρι σε χέρι!"
Αντίτυπα θα βρείτε στα Γρεβενά, την "Πόλη του Μανιταριού" (σε βιβλιοπωλεία, καταστήματα μανιταροπροϊόντων, εστιατόρια και ξενοδοχεία)  Για πληροφορίες, παραγγελίες και αποστολές με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα επικοινωνήστε μαζί μας στο tamanitaria@gmail.com.

Τιμή 20 € (+5€ έξοδα αποστολής).


Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

"Το μανιτάρι είναι δώρο της φύσης, ξεχωριστό, νόστιμο και υγιεινό. Η μαγειρική, ένα μεράκι που ομορφαίνει την καθημερινότητά μας.

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση μαγειρικής για ένα άγνωστο σχετικά διατροφικό προϊόν, το φαγώσιμο άγριο μανιτάρι. Ξεκινάει με πληροφορίες για την ωφελιμότητα, την εδωδιμότητα και την καρποφορία. Προχωράει στη διάκριση, τη συλλογή, την επεξεργασία και τη συντήρηση. Και καταλήγει σε εβδομήντα επιλεγμένες συνταγές παρασκευασμένες, φωτογραφημένες και δοκιμασμένες από τη συγγραφέα στην κουζίνα του σπιτιού της. Συνταγές στις οποίες συνυπάρχουν αρμονικά η παραδοσιακή γεύση και η σύγχρονη τεχνική.

Διαβάστε το και βάλτε το μανιτάρι στη ζωή και στο καλάθι σας. Δοκιμάστε τις μανιταροσυνταγές στην κουζίνα σας και δώστε άρωμα, χρώμα και νοστιμιά στο τραπέζι σας. Αρχίστε με διάθεση, προσθέστε λίγη φαντασία, βάλτε μπόλικο κέφι και εντυπωσιάστε με τις δημιουργίες σας.
"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου